El Barça dóna 200.000 euros a La Marató

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:

El Barça dóna 200.000 euros a La Marató

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

El Futbol Club Barcelona destinarà els 200.000 euros que la COPE ha pagat al Barça en concepte de multa per haver difós una informació falsa i no contrastada a la Marató per la pobresa de TV3.

El portaveu del Futbol Club Barcelona, Toni Freixa va anunciar la setmana passada que el club destinarà els 200.00 euros que la COPE ha pagat al club en concepte de multa per haver difós una informació falsa i no contrastada a la Marató per la pobresa de TV3.

La Marató per la pobresa, amb el lema Que ningú quedi fora de joc, permetrà mostrar a tota la societat catalana la feina que duen a terme diàriament el conjunt de les entitats socials compromeses amb la justícia social i el benestar col.lectiu, i buscarà crear una resposta ciutadana que generi recursos que es destinaran als col·lectius més desafavorits.

La Marató, que amb tota probabilitat se celebrarà l'últim cap de setmana de maig, inclourà testimonis de persones que estan en situació de pobresa i entitats que duen a terme projectes d'inlcusió social.

A més es gravaran les possibles activitats que puguin organitzar associacions i entitats per tal de recollir fons.

La FCVS està fent de canalitzador d'aquestes activitats. Si voleu, podeu enviar a comunicacio@federacio.net les activitats que teniu planejades indicant:

Dia
Hora d'inici
Hora final
Lloc
Breu descripció
Previsió d'assistència de públic

Afegeix un comentari nou