Gent gran activa i participativa, a la Fira Gran 2011

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Gent gran activa i participativa, a la Fira Gran 2011

Resum: 

Els homes i dones grans aposten per un envelliment actiu i així ho demostren a la 13a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya o Fira Gran. Del 26 al 29 de maig l'edifici La Farga de L'Hospitalet acollirà activitats esportives, xerrades, tallers, projeccions i el III Festival de Corals de Gent Gran de Catalunya.

Diverses entitats de gent gran uneixen esforços des de 1999 per organitzar cada any el Saló de la Gent Gran de Catalunya. Ho fan amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat i la Diputació de Barcelona. L'edició d'enguany començarà aquest dijous 26 de maig i hi haurà activitats de tota mena fins al diumenge 29.

Aquesta fira ofereix un ampli ventall de possibilitats per a les persones que hi assisteixin. D'una banda, hi haurà infinitat de conferències, debats, tallers i projeccions sobre diferents temes, com ara, la universitat de l'experiència, els beneficis de la musicoteràpia, mitjans de comunicació i gent gran, consells per evitar accidents a la llar, la violència contra la gent gran i molt més.

D'altra banda, tindrà lloc el lliurament de premis de la XII edició dels Premis Fira Gran i es realitzarà el III Festival de Corals de Gent Gran de Catalunya.

La salut i l'esport seran un dels eixos importants del saló. Divendres 27 de maig a les 9:30 hores començarà la caminada Fira Gran, que proposa un recorregut pels parcs de Can Serra i Can Boixeres. A la meitat de la caminada es farà una classe de Tai-Txi a l'esplanada de Can Boixeres. Serà doncs, un matí per fer salut. També es farà un torneig de petanca, dissabte 28 de 9:00 a 13:00 h a les pistes de la Feixa Llarga.

Pots consultar el programa i tota la informació útil de la fira a la seva plana web.

Afegeix un comentari nou