Justícia i Pau dóna suport a les reivindicacions dels "indignats"

Autor/a: 
Justícia i Pau/FCVS
 Font:
Font:

Justícia i Pau dóna suport a les reivindicacions dels "indignats"

Autor/a: 
Justícia i Pau/FCVS

Resum: 

Des dels seus inicis Justícia i Pau ha recolzat el debat iniciat a les acampades improvitzades d'arreu de l'Estat espanyol. Concretament, ha emès un comunicat, alguns membres de l'entitat han participat en comissions i en assemblees, i el president de l'entitat, Arcadi Oliveres, va fer una conferència multitudinària a la plaça Catalunya de Barcelona.

Des del 15 de maig, un grup de persones va acampar a la coneguda Puerta del Sol, a Madrid. A Barcelona l'acampada va començar el 16 de maig, a la plaça Catalunya. Des dels seus inicis Justícia i Pau ha participat i ha donat suport al procés d'expressió del malestar i al debat iniciat en aquestes àgores improvitzades.

Per això, el passat dia 20 de maig, Justícia i Pau va emetre un comunicat on l'entitat se sumava a totes les reivindicacions que exigeixen la profunda reforma del sistema financer internacional, la redistribució equitativa de la riquesa, la reducció de les desigualtats, i l'eliminació de la pobresa i l'exclusió social.

Diverses persones de Justícia i Pau han estat participant al llarg d'aquests dies en debats i acampades, a les diferents assemblees, comissions i en algunes xerrades. Així mateix, diversos mitjans de comunicació s'han fet ressó d'aquesta participació i de les reflexions dels diferents membres de l'entitat.

+info: http://www.youtube.com

Afegeix un comentari nou