L’exposició fotogràfica “Vides” a la llibreria Abracadabra

Autor/a: 
fcvs/comunicacio
 Font:
Font:

L’exposició fotogràfica “Vides” a la llibreria Abracadabra

Autor/a: 
fcvs/comunicacio

Resum: 

Fins el 18 de novembre es podrà veure l’exposició “Vides”, una mostra fotogràfica que capta la història de cinc persones del barri de Ciutat Vella que s’han obert a noves oportunitats de millora gràcies als projectes de la Fundació Comtal.

“Vides” ens dona una mostra de les vivències del David, la María Madeleine i l’Abderrahim, infants i joves que han aconseguit superar les seves dificultats, millorar la seva educació i obrir-se a noves oportunitats de treball, gràcies al suport de projectes de la Fundació Comtal.

L’exposició també reflecteix la importància del treball dels voluntaris i treballadors de l’entitatque com la Montserrat, voluntària del Centre Obert Tria, o el Joan, educador del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE), dediquen el seu dia a dia a millorar la vida de les persones que més ho necessiten.

Podeu veure l’exposició “Vides” a la llibreria Abracadabra fins el 18 de novembre al c/Àlvarez de Castro 5 de Barcelona, de dilluns a dissabte de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30

Afegeix un comentari nou