La campanya de recollida d'aliments ha superat les expectatives

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La campanya de recollida d'aliments ha superat les expectatives

Resum: 

Milers de catalans han donat suport a la campanya organitzada pel Banc dels Aliments a Barcelona, Girona, Lleida i Reus, fent entrega d’aliments, principalment llegums, arròs, conserva i pasta. En total s’han recollit 223.426 quilos de productes.

Joan Manuel Serrat i Ismael Prados també han participat en la difusió de la iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de Caixa Sabadell.

A partir d’ara l’entitat repartirà els aliments entre d’altres entitats socials que els utilitzaran per als seus menjadors socials o els entregaran directament a les famílies sense recursos. I en vista del resultat, repetirà l’acció l’any vinent.

UN MILER DE VOLUNTARIS

La fundació ha comptat amb el suport de Caixa Sabadell (que ha aportat a aquesta iniciativa 40.000 euros), d’un miler de voluntaris i, en la part mediàtica, de Joan Manuel Serrat i el cuiner Ismael Prados. La decisió d’unir per primera vegada els esforços de les quatre entitats es va prendre per l’augment de petició d’aliments experimentat des de fa una mica més d’un any, que s’estima en un 40%.

www.bancdelsaliments.org

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou