La Fundació Adsis rebrà finançament per a dos projectes gràcies a Alcatel-Lucent

 Font:
Font:

La Fundació Adsis rebrà finançament per a dos projectes gràcies a Alcatel-Lucent

Resum: 

La Fundació Alcatel-Lucent, organització filantròpica de la multinacional de telefonia amb seu a París, finançarà dos projectes socials de la Fundació Adsis. L’entitat treballa des de fa més de 40 anys perquè les persones amb risc d’exclusió social trobin oportunitats per desenvolupar-se personalment i a nivell professional, especialment els joves.

La Fundació Adsis, una entitat sense ànim de lucre que treballa a tot l’Estat espanyol i també en sis països d’Amèrica Llatina, rebrà l’ajut d’Alcatel-Lucent per a finançar dos projectes de tres anys de durada. Un d’ells es farà a Barcelona i l’altre a Madrid.

“Joves amb futur” és el nom del projecte que Adsis realitzarà a Barcelona i que oferirà activitats de suport a uns 100 joves que la fundació atén als seus centres del Carmel i el Casc Antic. Es tracta d’un projecte dirigit a joves que ni estudien ni treballen i que, per la seva situació econòmica, educativa o per la seva nacionalitat, estan en risc d’exclusió social. Gràcies a aquest projecte els joves prodran assistir a cursos i tallers de formació sobre com buscar feina per internet, com fer-se un currículum vitae o com preparar entevistes de feina, per exemple.

El projecte que Alcatel-Lucent ajudarà a finançar a Madrid està dirigit a acostar les noves tecnologies als joves per afavorir la inclusió social. Sota el nom d’ “Aula de alfabetización digital y acceso público a internet”, Adsis impartirà curos d’alfabetització digital i tallers específics per a uns 300 joves cada any.

A banda del suport financer, empleats d'Alcatel-Lucent participaran com a voluntaris en els dos projectes en feines de tutorització de joves d'entre 16 i 25 anys.

+ info:
http://www.fundacionadsis.org/

Afegeix un comentari nou