M. Assumpció Vilà presenta la candidatura com a Síndica de Greuges de Barcelona

 Font:
Font:

M. Assumpció Vilà presenta la candidatura com a Síndica de Greuges de Barcelona

Resum: 

La presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Maria Assumpció Vilà serà una de les candidates a ocupar el lloc de Síndica de Greuges de Barcelona per al període 2010-2015.

Maria Assumpció Vilà, actual presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, es presenta com a candidata per a ocupar el lloc de Síndica de Greuges de l’Ajuntament de Barcelona, un càrrec que té com a objectiu defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels barcelonins.

La Síndica de Greuges de Barcelona ha de ser elegida i nomenada pel Consell Municipal a proposta de l'Alcalde, per un període de cinc anys.

La independència política de Maria Assumpció Vilar, així com la seva implicació amb l’associcaionisme i el voluntariat a Catalunya, la seva trajectòria tant professional com personal i l’experiència i coneixement amb què compta en relació al sector social la converteix en una candidata idònia per exercir aquesta responsabilitat.

Diferents federacions del tercer sector, així com la pròpia Taula d’etntitats del Tercer Sector Social i la mateixa Federació Catalana de Voluntariat Social ja han expressat públicament el seu suport a la candidatura.

Més info:

administracio@federacio.net
http://www.bcn.es/sindicadegreuges/ca/index.htm

Afegeix un comentari nou