Marató de TV3: Cadira gegant per la pobresa

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Ajuntament de Pallejà
 Font:
Font:

Marató de TV3: Cadira gegant per la pobresa

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Ajuntament de Pallejà

Resum: 

Una cadira de grans dimensions situada a la plaça del Castell de Pallejà, servirà des d'aquest dissabte 12 de maig a partir de les 11 h per tal de promoure les activitats amb les que el municipi se sumarà a La Marató per la pobresa que organitzen Catalunya Ràdio i La Fundació La Marató de TV3.

La instal·lació d'aquest element servirà per tal d'atreure l'atenció dels veïns i veïnes sobre La Marató i les activitats que tindran lloc al municipi. La col·locació de la cadira es completarà amb el desplegament d'una pancarta amb la instal·lació d'una lona de 5x3 metres al·lusiva a l'esdeveniment a la façana del Castell.

Precisament, la contribució pallejanenca als actes del 27 de maig serà una jornada lúdica i festiva organitzada de manera conjunta per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i l'Ajuntament de Pallejà en la que el tradicional joc de la cadira serà el principal protagonista.

Isabel-Clara Simó, missatge contra la pobresa
Les activitats del 12 de maig comptaran també amb la instal·lació d'un plafó a la plaça del Castell en el que deixar els missatges contra la pobresa.
A les 11 h està previst que sigui Isabel-Clara Simó qui deixi el primer dels missatges. La jornada es completarà amb el club de lectura al voltant de la novel·la Amor meva de la mateixa Simó i la representació, a partir de les 18 h de l'obra Vides de la companyia Filagarsa a la Sala Pal·ladius.

+ info: comunicacio@federacio.net - www.palleja.cat

Afegeix un comentari nou