Propostes per promoure una major implicació ciutadana en la lluita contra la pobresa

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:

Propostes per promoure una major implicació ciutadana en la lluita contra la pobresa

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

Ja està disponible el document resum de l'Àgora Ciutadana de la Barcelona Social que es va dur a terme el 24 de maig en motiu de la Marató contra la Pobresa.

El passat 24 de maig va tenir lloc a la seu de Sant Joan de Déu Serveis Socials de Barcelona la trobada i col·loqui de l’Àgora ciutadana de la Barcelona Social.

L’acte va estar organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Acord ciutadà per una Barcelona inclusiva per fer un reconeixement públic a les persones voluntàries i entitats que treballen a Barcelona per reduir la pobresa, la marginalitat i l’exclusió social.

A l’acte hi van assistir més de 80 persones voluntàries i va permetre debatre i compartir propostes i recomanacions per promoure una major implicació de la ciutadania en la lluita contra la pobresa.

La periodista de TV3, Ariadna Oltra va ser l’encarregada de conduir l’Àgora i va comptar amb la participació del germà Joan Bautista Carbó de Sant Joan de Deu i de Maite Fandos, Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’ajuntament de Barcelona.

Després dels breus parlaments introductoris, van tenir la paraula els i les protagonistes autèntics de l’acte que van explicar de primera ma l’impacte social i personal de la tasca que realitzen.

Podeu trobar un resum molt acurat del que es va parlar durant el debat en el document adjunt.

Afegeix un comentari nou