Un jove amb sindrome de Down busca feina per internet

Autor/a: 
FCVS/comunicacio

Un jove amb sindrome de Down busca feina per internet

Autor/a: 
FCVS/comunicacio

Resum: 

Un jove amb discapacitat ha publicat un vídeo amb el seu currículum a Youtube dirigit als empresaris, on a més els hi recorda els beneficis fiscals de contractar-lo. En el seu vídeo currículum Luís Castro demana una feina als empresaris recordant-los la seva responsabilitat social i l’oportunitat de fer un món millor.

Però conscient que aquests no són sovint els criteris que mouen a les empreses, també els hi recorda els beneficis fiscals que poden obtenir contractant una persona amb algun tipus de discapacitat.

Com el mateix Luís explica al seu vídeo, moltes empreses contracten persones amb algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial perquè obtenen subvencions a l’hora de fer un contracte, deduccions en el impost de societats o bonificacions per la seguretat social. Però amb ell no li importen els motius, el que vol es treballar, demostrar el seu talent i que pot fer la seva feina com qualsevol altre.

En quatre dies el vídeo ha rebut gairebé 100.000 visites a Youtube i molts elogis. Aquesta iniciativa és una campanya de publicitat de la Fundación ONCE per aconseguir la inserció laboral de persones amb discapacitat, la gran majoria en risc d'exclusió social.

Podeu veure el vídeo a Youtube

Afegeix un comentari nou