Juliol 2017

Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.


9è Festival d’Enceses del Bestiari de Catalunya

Del 08/07/2017, 10:00 al 08/07/2017, 23:00
Es tracta d’una jornada de festa major amb foc, bèsties i dimonis, amenitzada per tocs de percussió que anualment se celebra al municipi d’Artesa de Lleida, i que presenta un format de concurs on hi participen 5 o 6 colles de bestiari convidades i el Guiu d’Artesa, com a amfitrió sense dret a concursar.

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple 2017

09/07/2017, tot el dia
La Fundació Esclerosi Múltiple organitza aquesta jornada festiva en més de 630 piscines de tot Catalunya per tal de donar protagonisme a la malaltia, moltes vegades invisible.

Presentació de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

Del 11/07/2017, 11:00 al 11/07/2017, 14:00
La recerca té per objectiu conèixer l’estat i l’evolució de l’ocupació que generen les organitzacions no lucratives.

Associa’t a la Festa!

Del 23/09/2017, 10:00 al 25/09/2017, 21:00
Per segon any consecutiu, en el marc de les festes de la Mercè, tindrà lloc la celebració de l’Associa’t a la Festa. La proposta vol esdevenir un punt de trobada de les associacions de Barcelona a la plaça Catalunya per fer visible l’enorme vitalitat del moviment associatiu a la capital catalana.


També us pot interessar!

Un cop de mà per al VIII Munt de Mots!

El Festival de Narració Oral de Barcelona busca suport per tirar endavant la seva 8ena edició.

‘Cincómonos’ i l’art com a eina per moure la societat

Gairebé 20 anys al cor de l’Eixample barceloní fent “cultura en majúscules”. Així ho descriu Lucía Jurjo, mare de la família que ha tirat endavant el projecte ‘Cincómonos’. Ara se n’han d’anar, per manca d’espai i per un tema contractual.

Oberta la convocatòria dels Premis de Civisme 2017

Volen potenciar totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació i aquells valors que afavoreixen la bona convivència.

Dones iranianes es mobilitzen a les xarxes socials contra el hijab

#DimecresBlancs és un moviment impulsat per l’activista de drets humans Masih Alinejad per apoderar les dones i combatre la restricció en el seu vestuari.

Bernat Valls: “És especialment important oferir una formació de qualitat i sense cost per a les persones voluntàries”

Recent engegada l’Escola d’Estiu del Voluntariat, hem tingut l’ocasió de parlar amb el Director General de la DGACC, impulsora d’aquest espai formatiu. Els formats, les disciplines i la territorialitat, protagonistes de l’edició d’enguany.

La sardana vol ballar com a patrimoni de la humanitat

La sardana podria esdevenir candidata a ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO si reuneix els suports necessaris.