Oberta la convocatòria dels Premis de Civisme 2017

F Pere Tarrés
 Premis de Civisme 2017 Font: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, entre d'altres
Premis de Civisme 2017 Font: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Tres de les cinc modalitats dels Premis de Civisme 2017

Oberta la convocatòria dels Premis de Civisme 2017

F Pere Tarrés

Resum: 

Volen potenciar totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació i aquells valors que afavoreixen la bona convivència.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, un any més, ha obert la convocatòria els Premis de Civisme. Aquests premis volen reconèixer accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn. Amb la diversitat de modalitats que s’ofereixen, es vol que els premis arribin a un ampli espectre social. El termini per a presentar-s'hi finalitza el 10 d'octubre de 2017.

L’objectiu dels Premis de Civisme és promoure el civisme i d’aquesta manera potenciar totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació, i tots aquells valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència. Les bases ja es poden consultar i en breu es publicarà la convocatòria.

Modalitats dels Premis:

  • El Premi Serra i Moret és el primer premi de civisme convocat i premia obres d'assaig i treballs pedagògics.
  • Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l'esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l'estimació i el respecte per la natura.
  • Els Premis als Mitjans de Comunicació premia els treball realitzats als àmbits televisiu, radiofònic, premsa escrita i de pàgines web de contingut cívic.
  • El Premi de Civisme a la Innovació té l’objectiu de premiar les accions que, un cop posades a la pràctica, hagin suposat una innovació en la millora del civisme i la convivència, tant d’un col·lectiu com del conjunt de la societat.
  • El Premi Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil vol reconèixer persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i trajectòria de servei al país.

Més informació

Afegeix un comentari nou