Coeducació

Activitat amb joves de l'associació ABD

news-iconNotícia > Comunitari

ABD ofereix a la comunitat educativa formació en coeducació

L'entitat posa a l'abast dels centres educatius un catàleg amb una oferta formativa sobre coeducació i prevenció de violències, incloent-hi activitats per a alumnat, professorat i famílies.

news-iconNotícia > Cultural

Sara Carro: “Dins del problema hi ha la solució”

L’educació és apoderament. La cooperativa barcelonina Fil a l’agulla treballa, des del 2009, per generar i acompanyar processos de presa de consciència que contribueixen a la transformació personal i col·lectiva.

news-iconOpinió

L’escola coeducadora ensenya a viure sense discriminacions

La coeducació és el nucli central de l’educació, entenent per coeducació la correcció de totes les desigualtats, sense cap distinció relacionada amb el sexe, la raça, la religió, l’origen nacional, l’edat, la condició social…

Curs d'alfabetització a la Fundació Marianao. Fotograma del documental

news-iconNotícia > Comunitari

La Setmana del Voluntariat, a la Fundació Marianao

La Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat celebra del 5 al 13 de desembre la Setmana del Voluntariat, amb una jornada formativa sobre la perspectiva de gènere i la coeducació, i la presentació d'un documental sobre l'entitat. A més, forma part del jurat dels Premis Voluntariat 2012, ja que, va ser una de les guardonades a l'edició anterior.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Premi 8 de març - Maria Aurèlia Capmany: "Coeducació"

Arrel de les lleis i programes impulsats per les administracions públiques amb l'objectiu d'aconseguir la igualtat efectiva entre homes i dones i la eradicació de tot tipus de discriminació i de violència, l'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició dels Premis 8 de març-Maria Aurèlia Capmany a projectes que incorporin la perspectiva de gènere a l’acció educativa.

Enguany, la finalitat és la de promoure i premiar les millors accions enfocades cap a la coeducació entre els nenes i nenes i gent jove de la ciutat.