Comunicació ambiental

The #lastselfie, una campanya a les xarxes socials de WWF

news-iconNotícia > Ambiental

6 campanyes d'ONG ambientals en xarxes socials

Si hi ha un fet diferencial en les xarxes socials de les entitats ambientals, és l'elevada presència d'inspiradores imatges de natura. Però no és l'únic recurs, tal com ens mostren algunes campanyes.

Campus Gutenberg 2017

news-iconNotícia > Ambiental

Noves idees per a la comunicació ambiental

El Campus Gutenberg és una enriquidora trobada per reflexionar i conèixer propostes innovadores sobre comunicació científica. Se celebra enguany el 18 i el 19 de setembre a Barcelona.

Poster Setmana Natura 2017

news-iconNotícia > Ambiental

La Setmana de la Natura convida a les entitats a actuar

Les ong's ambientals de Catalunya fan una crida a entitats de tots els àmbits a participar en la Setmana de la Natura, que se celebrarà del 2 a l'11 de juny, al voltant del dia mundial del medi ambient.

La notícia de l'eclosió dels triops desperta molt interès (imatge: limnos.org)

news-iconNotícia > Ambiental

Limnos expressa la seva preocupació per la massificació a l'Estany d'Espolla

L'eclosió dels ous de triops a l'estany intermitent d'Espolla, a Banyoles, suposa un atractiu per a molts visitants. L'entitat Limnos alerta que els comportaments irrespectuosos posen en perill l'espècie i l'espai.

Campus Gutemberg es celebra el 12 i 13 de setembre a Barcelona (imatge:flickr/viriginiaseagrant)

news-iconNotícia > Ambiental

Estratègies per comunicar projectes científics a Campus Gutenberg

Els dies 12 i 13 de setembre es celebra a Barcelona la 6ena edició del Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científiques amb un ric programa de recursos i estratègies per divulgar els treballs científics

Els cafès científics de l'Adenc (imatge:Adenc)

news-iconNotícia > Ambiental

Divulgant la cultura ambiental

La difusió dels valors ambientals és un tret característic de les ong ambientals. Són agents actius en l’organització d’activitat cultural orientada al coneixement de la natura, la visibilització dels problemes i la divulgació de les alternatives.

news-iconNotícia > Ambiental

Trobades ecologistes per enfortir el tercer sector ambiental

Ecologistes de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, organitzen per a finals d'octubre i principis de novembre un cicle de dues trobades sobre els models de comunicació i d'incidència social i política de les entitats ambientals.

"Love is in the earth" en el Congrés de Comunicació Ambiental

news-iconNotícia > Ambiental

2on Congrés de Comunicació Ambiental: més de 100 participants in situ i a la xarxa

La segona edició del Congrés de Comunicació Ambiental, celebrat el 24 i 25 de febrer a Girona, va posar l'accent en el potencial que tenen les noves tecnologies i les xarxes socials també per a la difusió ambiental. I ho va fer, justament, fent xarxa amb els que hi eren i els que no, especialment a través de twitter.

foto: Fundació Selvans

news-iconNotícia > Ambiental

El Congrés de Comunicació Ambiental compensarà les emissions amb la Fundació Selvans

Els organitzadors del Congrés de Comunicació Ambiental fan un esforç especial per minimitzar la petjada ecològica de l'esdeveniment. Compensaran les emissions de C02 que se n'han derivat, a través de la Fundació Sèlvans.

2on Congrés de Comunicació Ambiental

news-iconNotícia > Ambiental

Love is in the earth: el Congrés de Comunicació Ambiental s'apropa!

Falten menys de dues setmanes per a la segona edició del Congrés de Comunicació Ambiental. Teniu web i/o blog? Sou uns experts -o voleu ser-ho- en les xarxes socials? Voleu aprendre més sobre dispositius mòbils, aplicacions o geolocalització? 10 de febrer, data límit per inscriure-s'hi!

J.B.Hill & F.R de la Fuente (2on Congrés de Comunicació Ambiental)

news-iconNotícia > Ambiental

2on Congrés de Comunicació Ambiental

"Love is in the earth"... amb aquest lema es convoca els interessats en la comunicació ambiental a la segona edició del congrés, que enguany anirà dedicat a les noves tecnologies i les xarxes socials. La cita és el proper 24 i 25 de febrer a Girona.