Assessorament Formació

Recursos

Veure més
Timó. Font: Hammerin Man (Flickr)

news-iconRecurs > Formació

Agafa el timó i navega entre les emocions. La intel·ligència emocional d'un líder!

Prou popular és la metàfora que compara un equip de treball amb un vaixell. Naveguem?

Notícies

Veure més

news-iconNotícia > Formació

Curs de voluntariat en l'àmbit de l'oncologia

Els propers 7 i 8 de novembre a Terrassa es durà  a terme aquesta formació que pretén ser una eina d'aprofundiment del voluntariat en el camp de l'oncologia.

Marca de la formació d'interès en Serveis Socials

news-iconRecurs > Formació

Voleu que les vostres accions formatives tinguin el reconeixement d’interès en serveis socials?

En aquest recurs trobareu informació sobre quines activitats poden obtenir el distintiu de Formació d’Interès en Serveis Socials i els passos a seguir perquè el Comitè d'Expertes i Experts en Formació en l'Àmbit de l'Acció Social, òrgan adscrit a la Secretaria General del Departament de Benestar Social i Família, us atorgui aquesta distinció.

Paper i boli Font: Jorge Miente (Flickr)

news-iconRecurs > Formació

Voleu millorar la formulació dels vostres projectes?

A continuació us presentem un recull d'organitzacions que desenvolupen cursos formatius relacionats amb el disseny, realització i gestió de projectes a les entitats no lucratives, tant a nivell presencial com mitjançant la metodologia e-learning.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'intervenció en infants i joves en risc social

La formació tindrà lloc els propers 8, 15, 22 i 29 de novembre a Lleida i té com a objectiu aprofundir en la forma de treballar amb nens i adolescents en risc social.

news-iconNotícia > Formació

Curs de comunicació i assertivitat en el voluntariat

La formació es realitzarà els propers 8 i 15 de novembre a Girona i té com a objectiu aprofundir en l'àmbit de la comunicació en relació amb el voluntariat.

news-iconNotícia > Formació

TÈCNIQUES PER A L'ANÀLISI DE TENDÈNCIES I DISSENY DE PROJECTES PER AL CANVI SOCIAL

El curs introdueix les millors eines per incloure als diferents actors en el disseny de polítiques i accions socials, i facilitar així la recerca de solucions innovadores. S'estudiaran pràctiques relacionades amb el design thinking, processos de Co-Creació, o els living labs entre d'altres.

Curs de rus per a persones en situació d'atur

news-iconNotícia > Formació

Curs de rus per a aturats

Emprex és un programa de CONEX dirigit a persones en situació d'atur que organitza cursos especialitzats per facilitar la reinserció en el món laboral d'aquest col·lectiu. 

news-iconNotícia > Formació

Curs d'iniciació al voluntariat

Vols fer-te voluntari o voluntària i t'agradaria saber-ne més sobre aquest món? Troba les respostes al curs d'Iniciació al Voluntariat que la Federació Catalana de Voluntariat Social realitzarà els dies 7 i 8 de novembre a Lleida.

Imatge de l'Ateneu de Rubí. Font: Ajuntament de Rubí

news-iconNotícia > Formació

Formació per a les entitats de Rubí

L’Ajuntament de Rubí impulsa una sèrie de jornades formatives per a millorar l’organització de les entitats, la gestió de temes fiscals i la comunicació.

Imatge de l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Font: Ajuntament de Sant Joan Despí

news-iconNotícia > Formació

Com són les entitats de Sant Joan Despí?

Una cinquantena d’entitats de Sant Joan Despí analitzen la seva gestió per obtenir un retrat dels seus punts forts i febles en una sèrie de tallers organitzats per Suport Associatiu i l’Ajuntament del municipi.

Font: Femarec

news-iconNotícia > Formació

Últimes places per als programes de Formació i Inserció per a joves (antics PQPI) i cursos amb Certificat de Professionalitat

Femarec aposta un any més per la formació com a eina principal per accedir al món laboral i mantenir la professionalitat, i és per això, que presenta una nova edició dels seus cursos de formació en un àmbit laboral concret.

AICEC-ADICAE dins del curs "Agents Actius en Consum" per millorar la defensa dels drets dels consumidors celebra jornades presencials obertes a Barcelona i Tarragona

news-iconNotícia > Formació

AICEC-ADICAE celebra jornades presencials obertes a Barcelona i Tarragona per millorar la defensa dels drets dels consumidors

L'associació de consumidors ADICAE ha posat en marxa un curs gratuït i en línia que pretén dotar als participants d'eines tant teòriques com pràctiques per aprendre sobre consum financer i altres temes de consum.

Cartell Curs de Lideratge

news-iconNotícia > Formació

Curs de Lideratge Personal i Coherència Interna (24 al 26 oct)

El que et proposem en aquest curs és un treball metodològic basat en una sèrie programada d’exercicis que arrenca descobrint els teus valors per, a partir d’aquí, descobrir la teva missió personal i donar-li força mitjançant una potent i evocadora visualització.

news-iconNotícia > Formació

Innovació social: Polítiques públiques i estratègies de creativitat ciutadana en un context de crisi

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) posa en marxa un nou curs centrat en la noció d'innovació social, recurrent des de fa més d'una dècada en les narratives polítiques promogudes per la Comissió Europea a l'hora de fer referència als reptes globals que afronten les societats contemporànies.

Diploma d'Especialització en Mediació

news-iconNotícia > Formació

La mediació, una sortida professional amb futur

La mediació com a procés permet a les persones parlar, responsabilitzar-se i treballar de manera col·laborativa en les possibles solucions als seus problemes.