Assessorament Formació

Recursos

Veure més
European Flag. Font: Rock Cohen (flickr)

news-iconRecurs > Formació

Què hem de tenir en compte sobre els projectes europeus?

Us expliquem que hem de tenir present abans de participar a les convocatòries europees. 

Notícies

Veure més

news-iconNotícia > Formació

Curs "d'Aproximació a la infància i adolescència en risc social" - especial voluntaris

La formació, que tindrà lloc del 13 al 21 de desembre, té com a objectiu aprofundir en aspectes relacionats amb la intervenció infantil i juvenil en contextos de risc social.

Marca de la formació d'interès en Serveis Socials

news-iconRecurs > Formació

Voleu que les vostres accions formatives tinguin el reconeixement d’interès en serveis socials?

En aquest recurs trobareu informació sobre quines activitats poden obtenir el distintiu de Formació d’Interès en Serveis Socials i els passos a seguir perquè el Comitè d'Expertes i Experts en Formació en l'Àmbit de l'Acció Social, òrgan adscrit a la Secretaria General del Departament de Benestar Social i Família, us atorgui aquesta distinció.

Paper i boli Font: Jorge Miente (Flickr)

news-iconRecurs > Formació

Voleu millorar la formulació dels vostres projectes?

A continuació us presentem un recull d'organitzacions que desenvolupen cursos formatius relacionats amb el disseny, realització i gestió de projectes a les entitats no lucratives, tant a nivell presencial com mitjançant la metodologia e-learning.

news-iconNotícia > Formació

Forma't en gestió d'entitats!

Estàs llest per la llei de transparència que entra en vigor el dia 10 de desembre? Saps com presentar un projecte motivador a les empreses? Les formacions es realitzaran el 4 de desembre i el 21 de gener respectivament.

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre control de la gestió econòmica

La Fundació Pere Tarrés organitza a partir del 12 de desembre una formació orientada a aprendre mecanismes i estratègies per realitzar una bona gestió econòmica de l'entitat.

Formació per a joves emprenedors. Imatge CC BY-NC-ND 2.0 de  Gvahim (Flickr)

news-iconNotícia > Formació

Formació en emprenedoria per a joves

Vives Proyecto i Acció contra la Fam organitzen a Barcelona i Madrid una formació adreçada a joves en situació d'atur. L'objectiu és que puguin millorar el seu nivell d'ocupabilitat i desenvolupin un projecte d'emprenedoria.

Imatge de joves a la Setmana pels drets de la joventut. Font: Fundesplai

news-iconNotícia > Formació

Joves, lleure i servei comunitari a la II Jornada d’Aprenentatge i Servei

Fundesplai organitza una jornada per compartir projectes d’Aprenentatge i servei, i reflexionar sobre el paper de les entitats davant el projecte de Servei Comunitari del Departament d’Ensenyament.

news-iconNotícia > Formació

Aprenentatge vivencial i participatiu: Eines pràctiques per a l'Eduació en Drets Humans per a Infants

L'Associació d'Educadors en Drets Humans AHEAD presenta una formació semipresencial a Girona i a Tarragona durant el primer trimestre de 2015.

news-iconNotícia > Formació

L’entorn i el treball col·laboratiu als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona: CiutatBeta 2014-15

Protagonistes principals de les celebracions del Tricentenari, ciutadanes i ciutadans de Catalunya i també de fora han ubicat el lloc dels fets del 1714 en aquests barris, territoris que van acollir una història crucial en l’esdevenir identitari.

Curs de rus per a persones en situació d'atur

news-iconNotícia > Formació

Curs de rus per a aturats

Emprex és un programa de CONEX dirigit a persones en situació d'atur que organitza cursos especialitzats per facilitar la reinserció en el món laboral d'aquest col·lectiu. 

news-iconNotícia > Formació

Curs d'iniciació al voluntariat

Vols fer-te voluntari o voluntària i t'agradaria saber-ne més sobre aquest món? Troba les respostes al curs d'Iniciació al Voluntariat que la Federació Catalana de Voluntariat Social realitzarà els dies 7 i 8 de novembre a Lleida.

Imatge de l'Ateneu de Rubí. Font: Ajuntament de Rubí

news-iconNotícia > Formació

Formació per a les entitats de Rubí

L’Ajuntament de Rubí impulsa una sèrie de jornades formatives per a millorar l’organització de les entitats, la gestió de temes fiscals i la comunicació.

Imatge de l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Font: Ajuntament de Sant Joan Despí

news-iconNotícia > Formació

Com són les entitats de Sant Joan Despí?

Una cinquantena d’entitats de Sant Joan Despí analitzen la seva gestió per obtenir un retrat dels seus punts forts i febles en una sèrie de tallers organitzats per Suport Associatiu i l’Ajuntament del municipi.

Font: Femarec

news-iconNotícia > Formació

Últimes places per als programes de Formació i Inserció per a joves (antics PQPI) i cursos amb Certificat de Professionalitat

Femarec aposta un any més per la formació com a eina principal per accedir al món laboral i mantenir la professionalitat, i és per això, que presenta una nova edició dels seus cursos de formació en un àmbit laboral concret.

AICEC-ADICAE dins del curs "Agents Actius en Consum" per millorar la defensa dels drets dels consumidors celebra jornades presencials obertes a Barcelona i Tarragona

news-iconNotícia > Formació

AICEC-ADICAE celebra jornades presencials obertes a Barcelona i Tarragona per millorar la defensa dels drets dels consumidors

L'associació de consumidors ADICAE ha posat en marxa un curs gratuït i en línia que pretén dotar als participants d'eines tant teòriques com pràctiques per aprendre sobre consum financer i altres temes de consum.