Premi FRIDA

  • El logotip del Premi

    El logotip del Premi

¿El vostre projecte contribueix a la millora de la Societat de la informació a Amèrica Llatina – Carib en algun d'aquests camps? Educació, infraestructures, salut, gestió pública, sector productiu, eines de política? Podeu inscriure la vostra candidatura fins el 16 d'octubre de 2010.

Amb el Premio Frida/eLAC2010, el Fons Regional per a la Innovació Digital a Amèrica Llatina i el Carib (FRIDA) busca reconèixer les iniciatives d'investigació i innovació digital que més van contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació a Amèrica Llatina i el Carib en els últims anys.

Sobre el premi FRIDA/eLAC2010

Es realitza amb el suport del Registre d'Adreces d'Internet per a Amèrica Llatina i el Carib (LACNIC), del Centre Internacional d'Investigacions per al Desenvolupament (IDRC), de la Internet Society (ISOC) i de la Comissió Econòmica per a Amèrica Llatina i el Carib (CEPAL).

Podràs concursar per un premi en metàlic i presentar el teu projecte a la III Conferència Ministerial sobre la Societat de la Informació en Amèrica Llatina i el Carib que tindrà lloc del 21 al 23 de novembre 2010 en Lima, Perú. El termini és fins el 16 d'octubre de 2010.

També pots votar en línea i difondre la teva candidatura a través del Twitter (#premiofrida). Les candidatures més votades seran enviades a un comitè d'experts per identificar els guanyadors.

Tota la informació sobre bases, etc., aquí.

Afegeix un comentari nou