Nova oferta formativa de Torre Jussana per al 2n trimestre del 2012

Autor/a: 
Suport Associatiu
 Font:
Font:

Nova oferta formativa de Torre Jussana per al 2n trimestre del 2012

Autor/a: 
Suport Associatiu

Resum: 

Des del Servei d’assessorament a les entitats de Torre Jussana, es presenten per a aquest trimestre una vintena de cursos, tallers i xerrades formatives gratuïtes per a les entitats de Barcelona ciutat. Des de l’àmbit Jurídic, cal destacar el taller d’adaptació d’estatuts a la Llei 4/2008 de 24 d’abril del què ja se n’havien fet dues edicions durant el primer trimestre, amb gran nombre d’assistents.

El termini per tal d’adaptar els estatuts a la normativa vigent finalitza el 31 de desembre de 2012. Passada aquesta data, les entitats que no hagin adaptat els seus estatuts poden arribar a perdre la publicitat registral i l’accés a subvencions públiques, és per això que des de Torre Jussana s’ofereix la possibilitat a les associacions de conèixer com fer l’adaptació dels seus estatuts pas a pas i de poder treballar aquesta adaptació de manera conjunta durant el propi taller.

El taller d’adaptació d’estatuts és impartit per Suport Associatiu, entitat que treballa per la promoció del Tercer Sector i està especialitzada en la prestació de serveis d’assessorament i gestió per a entitats no lucratives.

L’oferta formativa de Torre Jussana va adreçada a les persones associades, al col·lectiu de voluntariat i als equips tècnics de les associacions de Barcelona i estan pensades per ajudar les entitats a millorar diferents aspectes de la planificació, la gestió, el finançament, el disseny de projectes, la comunicació i la participació.

Podeu accedir a les diferents propostes formatives a través de: http://tjussana.entitatsbcn.net/tj/formacio.php.

Afegeix un comentari nou