Comença el 27è concurs de Fotografia de Natura de l'ANG

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Comença el 27è concurs de Fotografia de Natura de l'ANG

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Del 31 d'octubre al 30 de novembre comença el període de participació al 27è concurs de Fotografia Naturalista de l'Associació de Naturalistes de Girona, amb novetats importants per l'edició del 2014.

El prestigiós concurs de Fotografia de Natura de l'ANG torna en la seva 27a edició amb novetats importants respecte a les noves tecnologies i la mobilitat sostenible. L'objectiu del concurs és mostrar el patrimoni natural, la seva bellesa i el seu fràgil equilibri, des dels indrets més propers del dia a dia fins als racons més perduts del planeta.

La plataforma Instagram entra en la present edició

Els participants poden consultar les bases del concurs a la web de l'ANG i les cinc categories en les quals es pot participar enguany. El nou format del concurs permet penjar i etiquetar fotografies del 31 d'octubre al 30 de novembre a la plataforma Instagram, usant el hastag general, i indicar a continuació el hastag específic de la categoria on es presenta la fotografia. Cal també seguir el perfil @natusterritori i fer un comentari mencionant el mateix perfil. Aquesta incorporació permetrà una dinàmica més atractiva i eficient, adequant-se a l'actual realitat de les noves tecnologies i les plataformes de fotografia disponibles.

La mobilitat sostenible, nova categoria

L'altra novetat d'aquest any és la incorporació d'una categoria per a les fotografies que reflecteixin la bicicleta com a mitjà de transport urbà. És clara la intenció de mostrar una tendència molt estesa en la societat moderna que apropa el ciutadà a la sostenibilitat, i l'estalvi energètic. Aquest any, en total, trobem cinc categories: tres de generals; Aigua, Natura i Costa Brava; i dues en l'especialitat de foto denúncia; Riu Ter i Mobilitat Sostenible.

Diferents actors socials patrocinen el concurs naturalista

El Concurs de Fotografia Naturalista organitzat per l'Associació de Naturalistes de Girona té el suport de l'Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava i el Consorci del Ter. També compta amb la col·laboració d'AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Galeria 35, Picapedrers i Marbristes Balliu, Mou­te en bici, Microgestió, el portal www.fotonatura.org, Impremta Pagès, i la Generalitat de Catalunya a Girona.

El lliurament de premis del 27è concurs serà el divendres 12 de desembre de 2014 a l'auditori Josep Irla de la Seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, i la inauguració de l'exposició de les fotografies premiades serà el 12 de desembre en lloc i horari a concretar.

Afegeix un comentari nou