Irene Cervera: "Apostem per accions culturals per a la transformació ecosocial"

LaviniaNext
Autor/a: 
Marta Catena
Irene Cervera, presidenta i fundadora de l'Associació Animal Latitude. Font: Marta Catena
Irene Cervera, presidenta i fundadora de l'Associació Animal Latitude. Font: Marta Catena
Augmenta la quantitat de diners donats i l'import que les persones contribuents s'han deduït amb les entitats mediambientals. Font: Canva.
L'objectiu principal de l'associació és apropar la natura a la ciutadania i treballar per a l'educació ambiental. Font: Canva
Els contes proposats compten amb il·lustracions que ajuden als nens i nenes a valorar la bellesa de la natura. Font: CC
El seu projecte principal s'anomena 'Desperta, art i natura', i el seu propòsit és la convergència entre les diferents disciplines artístiques i la cultura. Font: CC

Irene Cervera: "Apostem per accions culturals per a la transformació ecosocial"

Autor/a: 
Marta Catena
LaviniaNext

Resum: 

L'Associació Animal Latitude fa més de deu anys que treballa per promoure l'educació ambiental i per apropar el medi ambient a la ciutadania, a través de projectes comunitaris i culturals que creen consciència.

Els paisatges naturals de la Patagònia argentina i la seva fauna i flora varen ser els motius de creació de l'Associació Animal Latitude, l'any 2010. Poc després es va establir a Catalunya i, amb catorze anys en actiu, la seva raó de ser sempre ha estat impulsar la sensibilització i l'educació ambiental a través de processos comunitaris. Per a les membres d'Animal Latitude, aquesta feina és imprescindible per garantir la transformació social i un futur sostenible.

El seu projecte principal, 'Desperta, art i natura', treballa la connexió entre l'art i la natura. Gràcies a diferents disciplines artístiques, s'exploren els entorns naturals que ens rodegen a la ciutat i es comparteixen inquietuds i emocions, tot a través del treball comunitari. A més, des de l'associació, també ofereixen sessions i tallers a centres educatius i potencien el treball en xarxa i la col·laboració amb altres entitats. Hem parlat amb la Irene Cervera, presidenta i fundadora d'Animal Latitude, per conèixer la història, els objectius i l'actualitat de l'associació.

Afegeix un comentari nou