Els 20 anys de Nereo obren un debat sobre la conservació de la Costa Brava

 Font:
Font:

Els 20 anys de Nereo obren un debat sobre la conservació de la Costa Brava

Resum: 

En motiu del seu 20è aniversari, l'associació Nereo organitza el 18 de setembre una trobada participativa per reflexionar col·lectivament sobre el camí recorregut fins ara en la conservació del litoral i com contribuir-hi en el futur.

Nereo treballa des del 1990 en la preservació, estudi i divulgació del medi ambient amb accions de recuperació i conservació d'espais marins litorals, sensibilització ambiental i formació. Ara, després de 20 anys, vol reunir totes les persones que hi han col·laborat al llarg d'aquest temps (socis, voluntaris, treballadors, empreses, administració, entitats ambientals, etc.) per reflexionar conjuntament sobre la feina realitzada pel què fa a la Costa Brava i la tasca a desenvolupar a partir d'ara.

La jornada, que tindrà lloc el 18 de setembre a la seu de l'entitat a Begur (Mas d'en Pinc), anirà acompanyada de l'exposició "Nereo, un Viatge en el Temps" que resumeix la feina de l'associació al llarg d'aquest període.

El taller compta amb la col·laboració i suport del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible i la Xarxa de Custòdia del Territori i el finançament del Departament de Medi Ambient i Habitatge i el Departament de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.


Les places són limitades i es demana confirmar assistència al 972 624 146 o a nereo@nereo.org.
Per a més informació, podeu consultar l'esdeveniment al facebook.

Comentaris

Bona tarda, Em vull inscriure a la trobada del 18 de setembre sobre la conservació del litoral de la Costa Brava. Gràcies.

Afegeix un comentari nou