Regals verds d'Acciónatura

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Regals verds d'Acciónatura

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Acciónatura proposa que els regals que fem per aquestes festes, a més de mostrar el nostre afecte pels sers estimats, duguin el valor afegit de tenir cura del planeta. Per això, ofereix idees que serviran, alhora, per finançar els projectes de conservació que l'entitat realitza.

De cara el Nadal 2011, Acciónatura ha obert una botiga virtual on s'hi poden trobar semarretes, xapes i també bosses de roba, elaborades amb criteris de sostenibilitat ambiental.

El 100% dels beneficis que se n'obtinguin es destinaran als projectes de conservació que duu a terme l'entitat.

Si ja sou socis d'Acciónatura, teniu accés a descomptes amb el Carnet Natura. Poseu-vos en contacte amb l'entitat per saber com obtenir preus especials en la botiga virtual i en les accions d'ecoturisme. I si encara no col·laboreu, us en podeu informar aquí.

Apadrinar una espècie

A més, Acciónatura proposa apadrinar una espècie de flora o fauna amenaçada o en perill d'extinció, donant suport a les tasques de recuperació i millora del seu hàbitat.

Fer-se padrí, per exemple, d'una flor de neu suposa 10 euros i aquesta aportació ajudarà a gestionar el bosc a Ardericó (Berguedà) per assegurar la supervivència d'aquestes poblacions. Pel mateix preu o semblant, es pot adoptar exemplars d'altres espècies com el gall fer, el cérvol, l'ós bru, la cigonya negra, la tortuga d'estany, el pi negre o el cirerer comú, entre altres.

Tant els apadrinaments com els regals es poden gestionar des de la web. També podeu contactar amb l'entitat al telèfon 93 237 38 02 o a info@accionatura.org.

Regalar arbres

Dins l'Any Internacional dels Boscos, Acciónatura fa una crida a aconseguir la fita de plantar 50.000 arbres abans del 2012. Aquest Nadal podeu contribuir-hi regalant arbres per plantar en diferents indrets:

  • Amb 20€ es plantarà un arbre als Pirineus. N'hi ha 1.000 per plantar!
  • Amb 14€ es plantarà un arbre a un nou projecte a Madrid. N'hi ha 11.875 per plantar!
  • Amb 6€ es plantarà un arbre a Galícia. N' hi ha 37.125 per plantar!

Aquest pot ser un regal per la natura, però també per la plantilla, clients, proveïdors, familiars, amistats. Truqueu al 93 237 38 02 o envieu un correu a mj.pedragosa@accionatura.org i pregunteu com aconseguir els certificats de regal.

Ep! Fes un cop d'ull a les altres propostes del Nadal Solidari 2011!

Afegeix un comentari nou