Seguiment de fauna a Banyoles amb LIMNOS

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Seguiment de fauna a Banyoles amb LIMNOS

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

LIMNOS ha organtizat un extens programa de voluntariat ambiental fins el proper mes de juliol. El programa inclou el seguiment de la llúdriga, de tortugues i amfibis i d'ocells a l'Estany de Banyoles i entorn.

Grup Llúdriga

18 de juny - II Jornada de seguiment de rastres de llúdriga. A les 9h, davant de l'Aquàrium.

17 i 18 de juny - IV Cens de llúdrigues a l'Estany de Banyoles. Cal inscripció prèvia. El cens es realitza el divendres al vespre-nit i dissabte a la matinada-alba. La nit de divendres Limnos convida a sopar els participants.

Grup tortugues i amfibis

16 d'abril - Jornada d'alliberament de tortugues d'estany a Can Morgat, organitzat pel Consorci de l'Estany. A la zona de Can Morgat. Hora pendent de concretar al matí.

21 de maig - IV nit d'amfibis. A les 21:30h a la tanca de l'entrada de les llacunes de Can Morgat. Cal portar lot i, si es vol entrar a l'aigua, botes d'aigua. Activitat oberta a tothom.

11 de juny - I cens de tortugues a l'Estany de Banyoles. A les 9:30 del matí al Club Natació Banyoles. Cal portar prismàtics.

data a confirmar de juny - Inici del projecte d'apadrinament d'una tortuga d'estany.

16 de juliol - II cens de tortugues a l'estany. A les 9:30 del matí al Club Natació Banyoles. Cal portar prismàtics.

Grup d'ocells

7 de maig - Inici campanya d'anellaments a la Puda. Hora pendent de confirmar.

14 de maig - Revisió de caixes niu per ocells a Can Morgat. A les 10h a Can Morgat.

1 de maig - 8 d'agost - 10 jornades d'anellament científic d'ocells en dissabte a l'estació de la Puda. Es faran sessions d'anellament a partir d'una hora després que surti el sol fins el migdia.

Les activitats són obertes a tots els participants amb coneixements o sense. Podeu contactar l'entitat a través del correu electrònic limnos@limnos.org o omplir aquest formulari.

Qui és LIMNOS?

LIMNOS (Associació de Defensa del Patrimoni Natural del Pla de l’Estany) és una entitat ecologista sense finalitat de lucre que va néixer a finals de l’any 1987 amb l'objectiu de defensar el patrimoni natural del Pla de l’Estany, donar informació i recomanacions sobre qüestions que afectin el medi ambient i denunciar totes les irregularitats possibles que puguin afectar el medi ambient de la comarca.

Afegeix un comentari nou