Suma't a la Campanya "SOS NATURE Ambaixadors per la Natura"

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Suma't a la Campanya "SOS NATURE Ambaixadors per la Natura"

Resum: 

Aquesta campanya interactiva vol fer una crida a la societat per tal que participi en la conservació de la natura. Els diners recollits aniran destinats al projecte Ós bru dels Pirineus.

La Natura és cosa de tots. La conservació de la natura implica tant a les administracions públiques, les empreses responsables, les universitats i altres col·lectius, però sobretot, a les persones, els ciutadans.

Si tu també vols esdevenir Ambaixador per la Natura, Participa ara des d'aquí.

Només cal que et facis una fotografia fent amb les mans un dels símbols que et proposen i omplis el formulari d'alta. La teva imatge apareixerà al costat de l'Arcadi Alibés, l'Araceli Segarra i l'Albert Bosch, els tres ambaixadors per la natura.

Els diners recollits aniran destinats al projecte Ós bru dels Pirineus. L'objectiu és fer el seguiment de l’espècie i estudi dels seus requeriments ecològics; incentivar un programa d’educació i divulgació sobre l'animal; donar suport a la ramaderia i als ramaders, fomentar el turisme de natura relacionat amb l’Ós o plantar arbres fruiters per afavorir la diversitat d’aliment de l’Ós, entre d’altres.

La Fundació WORLD NATURE és una ONG internacional, sense ànim de lucre i independent, que treballa de forma positiva i constructiva per la biodiversitat del plantea.

Els programes sota els quals s’emmarquen els projectes de World Nature són:

• conservar espais naturals
• conservar espècies en perill d’extinció
• suport al desenvolupament rural
• divulgar, educar i sensibilitzar sobre la importància de conservar la natura.

Més informació
Web oficial de la Campanya SOS NATURE

Afegeix un comentari nou