Voleu georeferenciar els vostres projectes?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Voleu georeferenciar els vostres projectes?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Si sou una entitat ambiental i voleu millorar els vostres coneixements de geolocalització, el GEPEC, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibiliat, ofereix un taller de localització geogràfica, per aprendre els secrets d'OpenStreets Maps i Google Maps.

Una de les eines necessàries per a les entitats ambientals que es va detectar en l'elaboració del Pla de Suport del Tercer Sector Ambiental 2011-2014, impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, és la georeferenciació.

Ara el GEPEC, en el marc d'aquest pla, ofereix una formació per conèixer millor l'eina (OpenStreets Maps i Google Maps), adaptar-la a les necessitats de l'entitat i instal·lar-la al seu web.

D'entre les entitats interessades, s'escolliran unes quantes que faran d'amfitriones (especialment les que disposin de les condicions tècniques necessàries), des d'on les altres podran seguir aquesta formació.

El curs se celebrarà en una jornada de 4 hores, dins la segona quinzena d'octubre o a principis de novembre (la data es decidirà en funció de la disponibilitat de les entitats).

Per fer la inscripció al curs, contacteu amb ramonf1966b@gmail.com, fins el dilluns 8 d'octubre.

Per més informació, consulteu document adjunt.

Afegeix un comentari nou