Voluntaris per fer seguiment de cetacis al Maresme

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Voluntaris per fer seguiment de cetacis al Maresme

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

L'entitat Submon reprèn les sortides d'albiraments de cetacis amb la col·laboració d'aquells navegants que disposen d'embarcació i volen participar en la conservació d'aquestes espècies a l'àrea de custòdia marina "Canyons del Maresme".

Aquest juliol, s'inicia la campanya 2011 de sortides de formació sobre aquest projecte de custòdia marina, que l’entitat duu a terme amb la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de promocionar i conservar una àrea d’especial importància pels cetacis.

En aquestes sortides, un tècnic de SUBMON s’embarca en el vaixell d’aquells voluntaris interessats, per explicar i formar els futurs col•laboradors en la identificació d’espècies, presa de dades dels albiraments, metodologies d’estudi i ús de la recopil•lació de dades.

Xerrades a diferents clubs nàutics

A finals de juliol i principis d'agost, també es realitzaran diverses xerrades per explicar el projecte de custòdia a diferents clubs nàutics de la zona del Maresme, amb l’objectiu d’aconseguir que el major nombre de socis navegants d’aquests clubs s’impliquin en custodiar aquesta àrea i puguin ajudar a conservar les especies de cetacis que hi viuen. Les properes xerrades es realitzaran a:

  • Base Nàutica del Masnou, divendres 22 Juliol 2011 - 18:00h
  • Club Nàutic d’Arenys de Mar, dissabte 30 Juliol 2011 - 20:00h
  • Club de Vela de Blanes, dissabte 6 Agost 2011 - 18:00h

Tots aquells que estigueu interessats en programar xerrades als vostres clubs o que vulgueu rebre formació a bord de la vostra pròpia embarcació, poseu-vos en contacte amb SUBMON (maresme@submon.org - 93 213 58 49).

Si voleu seguir les activitats de Submon, podeu consultar el seu web, el seu blog, la seva pàgina de facebook i el seu twiter.

Afegeix un comentari nou