Xarxanet està de gira: consulta municipis i dates

Fundació Pere Tarrés - Transversal
 Xarxanet recorrerà el territori per trobar-se amb les entitats col·laboradores i aquelles que estiguin interessades en conèixer el projecte. Font: Xarxanet
Xarxanet recorrerà el territori per trobar-se amb les entitats col·laboradores i aquelles que estiguin interessades en conèixer el projecte. Font: Xarxanet

Xarxanet està de gira: consulta municipis i dates

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

L'equip de Xarxanet prepara trobades amb les entitats col·laboradores del projecte a set ciutats catalanes, coincidint amb el 20è aniversari del portal. També convida a formar-ne part a aquelles entitats que encara no ho són.

Xarxanet està de festa. Aquest mes de juliol farà 20 anys que es va posar en marxa, dues dècades de difusió i suport al món associatiu català que han ajudat a projectar-lo i dotar-lo de noves eines. L’equip de Xarxanet es prepara per fer present el projecte a les quatre províncies del Principat per tal d’augmentar-ne la difusió i facilitar la participació de les entitats col·laboradores del portal.

Conèixer Xarxanet i el seu equip, aprendre a publicar notícies o esdeveniments a l’agenda, escriure de manera senzilla i seguint el llibre d’estil seran algunes de les qüestions que es treballaran en els tallers que tindran lloc a set ciutats catalanes.

Els tallers tindran lloc els dimarts de maig i juny, sempre en horari de tarda, per tal de fer-ho compatible amb la vida quotidiana de les entitats. Se celebraran a les localitats de Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Mataró, Manresa, Lleida, Girona i Barcelona.

Les dates de les trobades són les següents:

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Al llarg de les properes setmanes es donarà a conèixer la resta d’activitats de celebració del 20è aniversari de Xarxanet, que s’inicien al mes de maig i s’allargaran fins a la tardor de 2023, quan es conclogui amb un acte central de celebració.

Comentaris

Hola, soc de l'associació passeig i rodalies, ens interessa parli dels barris com també de les activitats que si fan, perquè encara que és un treball voluntari, pels veïns fa més propera la seva convivencia

Som de l'Associació Passeig i Rodalies ens interessa estar a la xarxanet per potenciar i ajudar els veïns del nostre barri

Afegeix un comentari nou