Vilanova i la Geltrú: Trobada amb entitats col·laboradores de Xarxanet

 Font:
Vilanova i la Geltrú
Dimarts, 16/05/2023

L’equip de Xarxanet impulsa una trobada formativa amb les entitats col·laboradores del projecte a Vilanova i la Geltrú i municipis propers.

Xarxanet reuneix les entitats col·laboradores de Vilanova i la Geltrú. La trobada, que tindrà lloc a la Casa del Mar de Vilanova el dimarts 16 de maig de 18.30 a 21.00 hores, serà un espai formatiu per facilitar la participació de les entitats col·laboradores del portal.

Conèixer el projecte, aprendre a introduir notícies o esdeveniments a l’agenda i familiaritzar-se amb el llibre d’estil són algunes de les qüestions que explicarà l’equip tècnic de Xarxanet, en un encontre pràctic i on es resoldran tots els dubtes que sorgeixin.

La participació és lliure i gratuïta per entitats col·laboradores així com per aquelles que no ho són i cal inscriure's al formulari habilitat.

Aquesta trobada s’inscriu en el marc de les trobades amb entitats col·laboradores de Xarxanet amb motiu del 20è aniversari del projecte. Al llarg dels mesos de maig i juny es duran a terme set presentacions a diverses ciutats catalanes per tal d’arribar al màxim nombre d’entitats col·laboradores possibles.

Data: 

Dimarts 16 Maig

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org