De VEÍ a VEÍ, la ONG solidaria del Barri de Sant Antoni de Barcelona

Autor/a: 
Comunicacio FCVS
 Font:
Font:

De VEÍ a VEÍ, la ONG solidaria del Barri de Sant Antoni de Barcelona

Autor/a: 
Comunicacio FCVS

Resum: 

El passat mes de febrer va néixer la ONG “De veí a Veí” una iniciativa dels ciutadans del barri de Sant Antoni de Barcelona, que compta amb el suport de l’Associació de veïns i dels serveis socials del barri que s’ofereixen a atendre els seus usuaris.

Es tracta d’un projecte que treballa per cobrir les necessitats de persones de Sant Antoni que viuen en situació precària, gràcies a les aportacions dels veïns del barri, la col·laboració de comerços i del Mercat que ofereixen els seus productes a preu de cost, com també aliments frescos, que al Banc d’aliments se’ls fa difícil emmagatzemar.

Les persones interessades en col·laborar-hi d’una o altra manera, poden fer-ho a través de la donació d’objectes (petits electrodomèstics, roba, joguines, etc.), també amb donatius a les guardioles a diferents comerços del barri, com a voluntari en campanyes puntuals o donant a conèixer situacions concretes de necessitat.

Es pot demanar més informació al telèfon 93 425 06 49 de 18 a 20h, o al seu email: dveiavei@gmail.com. Així mateix tenen un blog on hi expliquen les seves campanyes, els ajuts rebuts, etc. http://deveiaveibarrisantantoni.wordpress.com

Comentaris

Som una parella jove,veins d'Hostafrancs. Busquem donar un cop de mà ja sigui repartint aliments o donant un cop de ma ? En que podem ajudar? Maria i Marc

Afegeix un comentari nou