Aadas busca artistes per lluitar contra les agressions sexuals

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Aadas busca artistes per lluitar contra les agressions sexuals

Resum: 

La idea és que formin part de la gala que se celebrarà el 21 de març, amb l'objectiu de recaptar diners per als projectes de l'entitat i oferir un moment agradable i positiu a les dones sensibles a aquest tema.

L'Associació d'Assistència a Dones Agredides Sexualment (Aadas) ofereix des de fa 30 anys assistència psicològica i jurídica a persones que han patit violència sexual. També centra la seva tasca en la sensibilització. Una de les accions que té en marxa en aquest sentit és l'organització d'un cabaret solidari.

L'espectacle es dirà "Gala de Hadas" i se celebrarà dissabte 21 de març, de 20.00 i les 23.00 hores, a l'espai Anaglifos Art Factory (C/ Monec, 17) de Barcelona. Per tant, ja té la data i el lloc, només li falta trobar artistes solidaris que hi vulguin participar.

Per fer-ho, ha llançat una crida adreçada a artistes de diferents disciplines: Arts visuals i plàstiques (pintures, escultura, fotografia, instal·lació, il·lustració, etc.), arts escèniques (performance, monòlegs, dansa, música, clown, màgia, etc.) i micro obert, pensada per a artistes que vulguin compartir quelcom breu (amb un màxim de 5 minuts i no 10 com la resta).

Qualsevol peça, independentment de la secció a què es presenti, ha de procurar mostrar-se sensible amb l'assetjament sexual, però no té per què centrar-se en aquesta problemàtica, sinó més aviat aportar alegria a les afectades. A més, les obres han de ser fàcils de muntar i desmuntar a l'escenari.

Per participar en el procés de selecció els/les artistes han de presentar la seva proposta escrivint al correu electrònic cabarethadas[arrova]gmail.com o posar-se en contacte amb la directora i coordinadora: Daniela ConTe. La convocatòria estarà oberta fins al 27 de febrer. Encara que, en el cas que els arribin moltes propostes, l'organització podrà tancar-la abans.

Afegeix un comentari nou