Barçakids anima els infants a fer de reporters dels valors de l'esport

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Barçakids anima els infants a fer de reporters dels valors de l'esport

Resum: 

Barçakids, programa educatiu d'esport i valors de la Fundació del Futbol Club Barcelona, posa en marxa el concurs Reporters amb valors!. Adreçat a escoles i famílies, anima els més petits a crear una revista o un vídeo on expliquin els valors presents a les seves activitats esportives favorites.

L'esport i els valors són els eixos del programa Barçakids. Amb el certamen Reporters amb valors! se'ls afegeix els periodisme. Partint d'aquests tres pilars, el concurs convida escoles i famílies amb infants a posar-se en la pell d'un/a periodista esportiu i crear un magazín periodístic, en el cas de les escoles, o un vídeo al voltant dels valors presents en la seva activitat esportiva favorita, en el cas de les famílies.

El concurs es divideix, docs, en dues categories: escoles i famílies. La primera s'adreça a centres educatius de primària dels territoris de parla catalana, que estiguin treballant els valors de l'esport amb els alumnes. Com a màxim podran presentar-hi un magazín per classe al voltant d’un dels valors troncals del treball del FCB i que fonamenten el programa Barçakids: Treball en equip, esforç, respecte, humilitat o ambició.

La segona categoria s'adreça a grups familiars dels territoris de parla catalana amb nens/es, un dels quals al menys tingui entre 6 i 12 anys. Hauran de fer un vídeo d'entre 1 i 2 minuts on transmetin com treballen els valors i l'esport en família.

Tant els magazíns com els vídeos s'hauran de lliurar abans del 12 d'abril de 2013 i hi haurà diferents premis en cada categoria.

Barçakids és un programa desenvolupat per la Fundació del FC Barcelona, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys, que pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l¡'esport i el joc així com de la participació activa i inclusiva.

Afegeix un comentari nou