Cinc joves, cinc històries sobre la descoberta d'un mateix

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Cinc joves, cinc històries sobre la descoberta d'un mateix

Resum: 

David, Adrià, Júlia, Edgar i Ester són els cinc joves que han participat a la segona edició de Ravalead@s, un projecte de televisió comunitària, participativa i juvenil del Raval, Barcelona.

"Cinc històries sorgides d'un procés de tres mesos d'autoconeixement, de descoberta d'un mateix i de la realitat que ens envolta. Cinc realitats de cinc joves ben diferents però que comparteixen espai, ambicions i ganes de dir-hi la seva i expressar-se". Així expliquen des de la Fundació Servei Solidari la segona edició de Ravalead@s, projecte que porten a terme juntament amb l'Associació Cultural el Parlante.

Ravalead@s es va iniciar l'any passat, 2013, amb un grup de joves del barri del Raval engrescats per desenvolupar una televisió comunitària i participativa. L'objectiu era oferir als joves un espai d'interacció positiva, on poden conèixer altres nois i noies, adquirir competències TIC i treballar en un projecte comú a través del qual expressar les seves idees. El resultat van ser tres peces audiovisuals pensades, creades, interpretades i filmades pels joves participants. Els vídeos parlaven de temes d'actualitat com els desnonaments, la crisis, el racisme, el valor del grup per sobre de l'individu i la voluntat per canviar el món.

En la segona edició Ravalead@s "ha cedit del tot les càmeres, el protagonisme i la realització del vídeo als joves participants". Així, el David, l'Adrià, la Júlia, l'Edgar i l'Ester, després de tres mesos de treball, han creat una obra molt personal. En aquest vídeo es recullen els cinc treballs i algunes imatges on els/les protagonistes expliquen el procés de creació.

Afegeix un comentari nou