Concurs per l'eradicació de la violència masclista

Concurs per l'eradicació de la violència masclista

Resum: 

Des de 2005 la Plataforma unitària contra les violències de gènere convoca un concurs per promoure la reflexió i fomentar la sensibilització al voltant de la problemàtica de la violència masclista. La convocatòria d'enguany ja és en marxa i s'hi podrà participar fins al 5 de novembre.

La Plataforma unitària contra les violències de gènere et convida a qüestionar els rols de dones i homes interposats per la societat. Ho fa a través del Concurs per l'eradicació de la violència masclista, que ofereix l'oportunitat de produir continguts que fomentin la igualtat de drets d'homes i de dones i que tinguin en compte la diferència i la diversitat de les dones d'una manera digna.

S'hi pot participar amb treballs en tres formats diferents: literari, lliure i musical. Per cada format hi haurà tres categories per edats dels i de les participants: De 12 a 15 anys; de 16 a 19 anys; i a partir de 20 anys. Els premis seran el següents:

  • Primer premi: tablet.
  • Segon premi: càmera fotogràfica.

Cal fer arribar els treballs, fins al 5 de novembre, a través d'aquest formulari.

El jurat farà pública la seva decisió durant el IX Fòrum contra les violències de gènere, que tindrà lloc el 22 de novembre de 2013, a l'Espai Francesca Bonnemaison (St. Pere Més Baix, 7) de Barcelona.

Afegeix un comentari nou