Entitats d'arreu de Catalunya participaran a la Jornada de la Internet Social

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Entitats d'arreu de Catalunya participaran a la Jornada de la Internet Social

Resum: 

Divendres 28 d'octubre la Xarxa Punt TIC – Òmnia celebra la seva trobada anual: la Jornada de dinamització de la Internet Social. Responsables i persones dinamitzadores d'entitats socials que gestionen un Punt Òmnia hi participaran, alguns com assistents i d'altres exposant-hi bones pràctiques.

L'ocupabilitat i la inserció sociolaboral, el treball d'alfabetització digital a les zones vulnerables, i les estratègies per fer front a la crisi des del treball comunitari amb les TIC seran alguns dels temes que es tractaran en aquesta jornada, adreçada a entitats i persones vinculades a la Xarxa Punt TIC i la Xarxa Òmnia però que també està obert a d'altres persones del sector que hi estiguin interessades.

Més de 100 entitats d'arreu del territori català acullen Punts Òmnia, espais dotats de maquinari i programari informàtic d'utilització pública i comunitària. Òmnia és un programa social del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, que utilitza les TIC com a instrument per assolir diversos objectius: la millora formativa, els coneixements d'eines d'ocupabilitat, la integració, el lleure, etc.

Persones treballadores i voluntàries d'aquestes entitats estan convidades a participar a la jornada. A més, algunes hi exposaran els seus projectes.

És el cas d'Andòmines, que explicarà la seva experiència d'inserció sociolaboral al Centre Penitenciari Lledoners.

Maria Tejada, dinamitzadora de l'Òmnia de l'Associació de Veïns/es La Balconada de Manresa, parlarà del programa Connnecta't, a través del qual diversos Punt TIC i Òmnia ofereixen formació d'alfabetització digital i recerca de feina a persones que es troben a l'atur.

En canvi, Pep Oliveras, dinamitzador de l'Òmnia de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat, se centrarà en el treball que desenvolupen amb els/les joves.

Aquestes i d'altres experiències podran sentir i conèixer els/les assistents a la Jornada de la Internet Social, que es desenvoluparà el 28 d'octubre, de 9:00 a 15:00 hores, a l'Auditori de la Torre Telefónica-Diagonal 00, Barcelona.

Per a més informació pots consultar el programa. Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 25 d'octubre.

No et perdis aquesta oportunitat per compartir experiències de desenvolupament comunitari, inserció social i accés a les TIC!

Afegeix un comentari nou