L'Auditori Apropa: Música a l'abast de persones immigrades

 Font:
Font:

L'Auditori Apropa: Música a l'abast de persones immigrades

Resum: 

La secretaria per a la Immigració i L’Auditori han arribat a un acord per facilitar l’accés a la programació habitual de música de L’Auditori entre el col·lectiu d’immigrants, especialment nouvinguts.

Amb aquesta intenció, el programa L’Auditori Apropa ofereix un grup de concerts a un preu social de 3 euros tots els estils de música: simfònica, cantautors, percussió, cambra, antiga, pop, música tradicional, músiques del món i flamenc, en horaris de nit, cap de setmana i horari escolar entre setmana.

Una gran oportunitat per gaudir de la música de qualitat en directe, afavorir la integració dels immigrants entre el públic habitual del concert i de visitar l’obra arquitectònica que és l’Auditori i la seva acústica.

Si esteu interessats a participar, podeu enregistrar la vostra associació
D’aquesta manera us informaran per correu electrònic de l’oferta de concerts disponibles i dels períodes trimestrals per sol·licitar-los, sempre via internet. Per començar amb aquest acord, han preparat una oferta disponible de concerts a la que podeu accedir, un cop heu enregistrat el vostre centre o associació.

El grup d’immigrants pot venir acompanyat d’un o dos educadors segons l'organització de la vostra associació. En casos molt excepcionals, hi ha possibilitat de demanar una beca, sempre i quan ni els usuaris, ni l’entitat demostrin que no poden fer front a aquesta despesa. El Pagament de 3 euros per persona, es farà per transferència bancària.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb L’Auditori.

Tel. 93 247 93 00 ext.328 (horari de matins)

Contacte: Cecilia 633 489 210 (cetetilis@hotmail.com)

Afegeix un comentari nou