Quasi el 90% de les persones ateses al mes de juny a Integramenet han estat dones

Fundació Privada Integramenet
Autor/a: 
Fundació Privada Integramenet
Quasi el 90% de les persones ateses al mes de junya Integramenet han estat dones Font: Fundació Privada Integramenet
Dinàmica en grup a la Fundació Integramenet. Font: Fundació Integramenet

Quasi el 90% de les persones ateses al mes de juny a Integramenet han estat dones

Autor/a: 
Fundació Privada Integramenet
Fundació Privada Integramenet

Resum: 

Un cop més, la majoria de persones ateses a la Fundació són dones. Aquest juny, però, han arribat quasi al 90% en el servei d’ocupació.

El servei d’acollida de la Fundació Integramenet (entitat privada de Santa Coloma de Gramenet) ha rebut un total de 64 persones (49 dones i 16 homes), amb la recerca de feina com a demanda prioritària. Pel que fa a l’empadronament, 11 persones encara no s’han empadronat, mentre que una majoria, 52 persones, sí ho ha fet.

La responsable d’Acollida s’ha reunit amb altres recursos: l’Espai d’Oportunitats, Càritas Santa Coloma de Gramenet i el CNL L’Heura i ha dut a terme reunions amb l’equip de voluntariat. La majoria de derivacions d’acollida han estat al propi servei d’ocupació, però també s’han fet derivacions externes, a Moviment x la pau, a diferents EBAS, al SOC, etc.

Servei d’ocupació

Ocupació ha rebut 100 persones. En aquest total, la majoria han estat dones, configurant el 90% de la totalitat de les persones ateses (88 dones i 12 homes). El 62% d’aquestes persones només té el passaport com a identificació. La franja d’edat més habitual, en un 44%, ha estat de persones dels 30 als 45 anys. 25 persones han participat en l’itinerari formatiu IntegraJob.

Com a Punt d’Informació i Orientació del servei d’Acreditació de competències professionals s’ha assessorat a 4 persones i s’han inscrit 2 persones.

Accedeix aquí a totes les dades d'activitat del servei d'ocupació a la Fundació Integramenet.

Afegeix un comentari nou