L'economia feminista també té la seva fira

 Font:
Font:

L'economia feminista també té la seva fira

Resum: 

El recinte de Can Batlló acollirà el 14 i 15 de novembre la Fira d'Economia Feminista. Serà un espai "d'economia real, feminista i de proximitat".

Repensar i transformar les relacions econòmiques des dels feminismes. Aquest és l'objectiu de la Fira d'Economia Feminista, que se celebrarà per primer cop el cap de setmana del 14 i 15 de novembre. Serà a l'espai veïnal autogestionat de Can Batlló, al carrer Onze de Juny del barri de Sants de Barcelona.

La fira estarà dividida en quatre espais diferents amb programacions simultànies: el "mercadillo", el taller, l'auditori i el bar. Les dones i el cooperativisme, la comunicació amb perspectiva de gènere, l'autogestió sexual i reproductiva, els rols de gènere en la configuració de l'habitatge, les resistències feministes front al TTIP o l'acció comunitària i feminista són només alguns dels temes que s'hi tractaran.

Tallers, xerrades, debats, presentacions d’experiències i una "tenderolada de col·lectius" conformen el programa de la fira. Si tens un projecte compromès amb la transformació social feminista encara ets a temps de demanar una paradeta per estar present a la "telderolada de col·lectius". El preu per tenir-hi el teu estand és de 15 eurosp i el pots demanar escrivint a firaeconomiafeminista@gmail.com o emplenar aquest formulari.

La idea és poder cobrir les despeses de producció i organització per mitjà de les aportacions del col·lectius participants a la tenderola, els donatius personals i col·lectius i per mitjà del dinar popular que es farà el dissabte.

Si tens ganes d'implicar-t'hi també hi ha la possibilitat d'entrar a formar part del grup promotor o de fer un cop de mà amb la logística de la fira. Es tracta d'una iniciativa autogestionada que impulsa un grup de dones provinents de l'economia solidària i col·laborativa i del moviment feminista, i està oberts a les persona que hi vulguin participar!

Afegeix un comentari nou