Premis Ateneus 2012: 23 anys al costat de l’associacionisme cultural

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Premis Ateneus 2012: 23 anys al costat de l’associacionisme cultural

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

La Federació d’Ateneus de Catalunya lliura cada any els guardons de reconeixement a l’associacionisme cultural català. En aquest acte també es fa entrega del premi Jove, proposa! que distingeix les iniciatives dels grups de joves. Enguany per primera vegada s’investirà l’Ambaixador dels Ateneus, una figura que encarnarà l’escriptor Màrius Serra destinada a transmetre els valors de l’ateneïsme.

Dilluns 17 de desembre a les 19.30h a l’Auditori de l’ONCE-Catalunya de Barcelona tindrà lloc la 23a edició de l’acte de lliurament dels Premis Ateneus, convocats per la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer el treball i l’esforç de les associacions culturals catalanes per la promoció de la cultura i les tradicions del nostre país. També fomenten la participació dels joves en l’organització de projectes als ateneus, amb el lliurament del premi Jove, proposa!

La principal novetat d'aquest 2012 és la creació de la figura de l'Ambaixador dels Ateneus. Enguany l’encarnarà l'escriptor Màrius Serra que durant un any tindrà la tasca serà la de donar a conèixer la xarxa i el treball que duen a terme els ateneus des de fa gairebé dos segles. S’ha escollit en Màrius Serra per la seva implicació en el món associatiu del barri d’Horta i concretament del Foment Hortenc.

L'acte és obert a tothom i es lliuraran els següents premis:

Premi Jove, Proposa!

Premi als Mitjans de Comunicació d’associacions culturals de Catalunya que afavoreixin i difonguin l’activitat associativa.

Premi a la Creativitat en Arts Escèniques.

Premi a la Creativitat en Música

Premi a la Creativitat en Cultura popular i Tradicional

Premi a la innovació

Premi a l’activitat sociocultural

En acabar l’acte hi haurà un refrigeri cortesia de Galetes Trias i cava Vallformosa.

Hi esteu tots convidats!

Afegeix un comentari nou