Una nova gala contra la sida recollirà diners per desenvolupar una vacuna

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

Una nova gala contra la sida recollirà diners per desenvolupar una vacuna

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Barcelona acollirà el 29 de novembre la III Gala Benèfica contra la Sida, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Lluita Contra la Sida per recaptar diners per a la investigació de la malaltia.

Aquest matí s’ha presentat a Barcelona la III edició de la Gala Benèfica contra la Sida, que té com a objectiu recollir fons per tirar endavant els projectes d’investigació que condueixin a una vacuna contra aquesta malaltia. La gala, que tindrà lloc el proper 29 de novembre a l’Hotel W, està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Lluita Contra la Sida, dirigida pel cantant Miguel Bosé i comptarà amb la participació de la presència de la model Eugènia Silva com a ambaixadora.

El doctor Bonaventura Clotet, director de la Fundació Lluita Contra la Sida, ha explicat que actualment hi ha tres projectes d’investigació oberts per a desenvolupar una vacuna i que cadascun d’ells necessita 1 milió d’euros per a poder tirar endavant. S’espera que a la gala es pugui recollir una part d’aquests 3 milions d’euros. A la gala de l’any passat es van assolir 495.000 euros, 125.000 més que l’any anterior.

La gala tindrà lloc en el marc de la campanya “Barcelona dóna la cara per la sida”, que se celebrarà del 26 de novembre al 2 de desembre. Durant la campanya, i coincidint amb el Dia Mundial Contra la Sida, l’1 de desembre, s’il·luminaran de color vermell 25 edificis emblemàtics de la ciutat.

Afegeix un comentari nou