Concurs FEMITIC: Vota els vídeos que més t'agradin!

Concurs FEMITIC: Vota els vídeos que més t'agradin!

Resum: 

Fins dilluns 19 d'octubre està obert el període de votació en línia del concurs FEMITIC, organitzat per Dones en Xarxa. Tothom que vulgui pot mirar els vídeos que hi participen i votar els seus favorits.

Dones en Xarxa va llançar aquest concurs de vídeo adreçat a dones amb l'objectiu que la xarxa comptés amb més dones actives, creadores de continguts, i així, contribuir a superar la fractura digital de gènere. El període de presentació de treballs va estar obert durant l'estiu i 119 dones hi van participar. Ara amb els vots dels i de les internautes volen triar els 10 millors vídeos. D’entre els 10 treballs més votats, un jurat n’escollirà les dues guanyadores.

Per poder votar, cal registrar-se com a usuari/ària a la plana de FEMITIC. Es poden votar tots els vídeos que es vulguin, però només un cop en tot el període de votacions.

A l’acte de lliurament dels premis, es projectaran els deu vídeos finalistes i es proclamarà la decisió del jurat. El primer premi serà de 5.000 € i el segon de 2.000 €.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou