Dones: la força del canvi a l’Índia

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Dones: la força del canvi a l’Índia

Resum: 

La Fundació Vicente Ferrer ha pujat dalt d’un camió indi una autèntica exposició itinerant, que passarà per 22 ciutats espanyoles difonent a través de la fotografia la història de superació de 7 dones de la Índia rural.

Les protagonistes d’aquesta exposició, malgrat ser doblement discriminades, per ser dones i per pertànyer a un grup social sense ubicació dins la societat, són una mostra del despertar de la consciència de les dones índies com a mestresses de la seva vida, capaces de prendre les seves decisions.

Les dones fotografiades ens expliquen els seus testimonis de superació i com han emprès projectes vitals i professionals que els han permès sortir d’una situació de pobresa i d’exclusió, dins una estructura social que vulnera els seus drets fonamentals.

L’exposició, a més, s’envolta d’activitats paral·leles, com xerrades i taules rodones, per generar debat sobre qüestions de gènere, convivència, desenvolupament, drets humans i empoderament.

Al llistat de ciutats que mostra la imatge lateral caldrà afergir-hi les darreres incorporacions de ciutats com Pamplona, Granada, Saragossa i Ciutadella, entre d’altres. Del recorregut de l'exposició en destaquem el seu pas per Barcelona, del 30 de maig al 3 de juny i per Girona, del 6 al 10 de juny.

Més informació

Afegeix un comentari nou