El concert-homenatge a Queen de l’aMt dóna el tret de sortida a la capsa de música de la tabacalera

Autor/a: 
Associació de músics de Tarragona
 Font:
Font:

El concert-homenatge a Queen de l’aMt dóna el tret de sortida a la capsa de música de la tabacalera

Autor/a: 
Associació de músics de Tarragona

Resum: 

Un petit acte d’inauguració el dijous dia 21 i el concert d’homenatge a Queen de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) el divendres dia 22 serviran per presentar en societat la Capsa de Música, la sala de concerts situada a la planta baixa del Magatzem número 1 de la Tabacalera (Capsa Jove). La sala compta amb un aforament de 500 persones i es complementarà en el futur amb els altres equipaments previstos dins l’Espai aMt –seu de l’entitat-, en aquest cas en la segona planta en total 568,69m2.

La inauguració oficial de la sala es farà el dia 21 a la tarda / vespre i per començar entre les 18 h. I les 20 h., i consistirà en els parlaments de les autoritats i un petit tast musical a càrrec de Xavier Piè i Macc i una copa de benvinguda. La veritable prova de foc per l’equipament, però, serà l’endemà. Com ja és habitual en els darrers anys, l’aMt celebra el Dia Internacional de la Música amb un concert-tribut, en aquest cas dedicat a la banda britànica Queen.

El concert, gratuït, començarà a les 23:00 i durant més de dues hores se succeiran els grups locals


El concert, gratuït, començarà a les 23:00 i durant més de dues hores se succeiran els grups locals que interpretaran alguns dels temes més famosos de la banda de Freddie Mercury, Brian May, John Deacon i Roger Taylor. Els participants són Baglietto, Companyia de Música al Tuntún, Noddlyman, NLS!, Mientras Tanto, Tercer Traste, The Raining Frogs, Princes of Universe, Euler, En el Surco, Alberto Grima, Dique Seco, Xusma, Nexther i Z-30. A més fi de festa amb l’AMT All Stars interpretant “We will rock you” i “We are the campions”.


La sala té una superfície de 241,44 m², amb un escenari de 68,79 m² i barra de bar. A més, en aquesta planta baixa també hi ha camerinos, magatzem, lavabos i un despatx per a la gestió de l’aMt. L’espai gestionat per l’aMt es completarà amb tres bucs d’assaig, un estudi amb sala de control i mescles i dues sales de gravació i dos espais dedicats a videocreació i arxiu, tots ells a la primera planta.
La inauguració de la Capsa de Música – Espai aMt a la Capsa Jove, suposa la culminació de més d’una dècada al llarg de la qual l’aMt ha treballat per tal que Tarragona tingués un espai dedicat a la música, la cultura i la ciutadania en general. L’aMt ha presentat de forma oficial fins a tres plans d’usos diferents. Els darrers dos anys, l’aMt ha col·laborat amb l’Oficina de Projectes de l’ajuntament en la definició de les característiques tècniques de l’espai.


D’altra banda, l’aMt també ha posat en funcionament aquest 2012 l’Oficina d’Atenció al Músic (OAM), un servei pioner a les nostres comarques que facilita als músics informació de tipus legal, econòmic, laboral, etc., especialment en un sector que sovint es mou entre l’amateurisme i la professionalitat. Les consultes a l’OAM es poden adreçar a oam@musicstgn.com i al telèfon 629 76 77 13.

Afegeix un comentari nou