Els castellers de la Vila de Gràcia s’adhereixen a l’Agenda 21 de la sostenibilitat

 Font:
Font:

Els castellers de la Vila de Gràcia s’adhereixen a l’Agenda 21 de la sostenibilitat

Resum: 

Els castellers de la Vila de Gràcia s’han adherit al compromís ciutadà de l’Agenda 21 que promou l’Ajuntament de Barcelona, sent la primera colla de cultura popular signant de l’acord.

L’Agenda 21 és un full de ruta per desenvolupar un model de ciutat basat en la sostenibilitat a través de la implicació de tots els agents que la conformen: ciutadans, entitats, empreses i institucions. Com a objectius estratègics més destacats figuren la preservació i ampliació dels espais verds urbans, promoure l’ús de les energies renovables i generar activitats econòmiques basades en la sostenibilitat.

Els castellers de la Vila de Gràcia han elaborat un pla d’acció amb tot un conjunt de mesures per ser més sostenibles i minimitzar la seva petjada ecològica. Entre elles, l’ús de bombetes de baix consum a la seva entitat, fomentar el reciclatge a través de cartells informatius, reutilització de materials, ús del transport públic, entre d’altres.

Des del seu naixement el 2002, el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat ha aconseguit la implicació de més de 800 organitzacions.

Afegeix un comentari nou