Els castells seran presents a l’expo Xangai 2010

 Font:
Font:

Els castells seran presents a l’expo Xangai 2010

Resum: 

La Colla Vella dels Xiquets de Valls, en representació de tot el món casteller, participarà amb deu actuacions a l’Exposició Universal 2010 que es celebra a Xangai. Així mateix ha obert un bloc amb l’objectiu d’anar explicant el viatge. Us recomanen el visionat delvídeo promocional que han fet amb motiu d’aquest viatge.

El viatge de la colla vallenca, (data d'inici divendres 22 de maig del 2010) que desplaça a 200 castellers per intentar castells de gamma alta, és el primer trasllat d’una colla castellera a l’Extrem Orient. Aquest fet, altament significatiu per la difusió internacional del fet casteller, és particularment interessant en l’actual procés de declaració del castells Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, que s’ha de decidir el proper mes de novembre a Nairobi.

Així mateix obre un nou bloc per informar del viatge a la Xina amb motiu de l'Exposició Universal de Shanghai 2010. En aquest espai està previst de publicar les cròniques diàries del viatge, les fotografies i vídeos de les actuacions i aquells detalls del viatge.

Comentaris

Els castellers de Valls irán a Shangai!! a ver si haces un poco de cultura catalana y vas a verlos!!! Debe estar super xulo!. Un beso

Afegeix un comentari nou