Endansa– El portal web de la dansa catalana d’arrel tradicional

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Endansa– El portal web de la dansa catalana d’arrel tradicional

Resum: 

endansa.cat és un portal que emet informació, esdeveniments i propostes sobre dansa d'arrel tradicional. És una iniciativa de l’Associació per la Innovació a la Cultura Catalana, promoguda pel Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny de Les Preses.

La plataforma ofereix el següents serveis:

Penjar els vídeos
Tots els grups o formacions que ho desitgin poden registrar-se com a usuari i penjar els seus vídeos o emetre en directe les seves propostes. A la vegada, el portal emetrà el programa de televisió Endansa.

Emetre en directe els esdeveniments per Internet
El seu objectiu es emetre amb poca infraestructura, i d’una manera fàcil i assequible. Només cal contactar amb (info@endansa.cat). Durant el 2009, el Festival Éndansa va fer l’experiència pilot i va emetre tres dels seus espectacles a través del portal.

Endansa- el programa de TV
El programa vol donar a conèixer al públic general la dansa catalana d’arrel tradicional des de diferents localitzacions d'arreu de Catalunya. Així mateix, el programa permetrà conèixer tothom que es dedica a la difusió i promoció de la dansa d'arrel tradicional: les companyies, artistes, esbarts, organismes i entitats que vetllen per la dansa.

En aquesta primera edició d’Endansa s’han realitzat 13 capítols que s’han començat a emetre per les televisions de la Xarxa de Televisions Locals.

Podeu trobar més informació o veure els programes ja emesos a:
http://www.xtvl.tv/programes/endansa/ http://www.endansa.cat o http://www.endansa.tv


Afegeix un comentari nou