Exposició Figures de Pessebre - Grans Mestres Catalans

 Font:
Font:

Exposició Figures de Pessebre - Grans Mestres Catalans

Resum: 

El diumenge 12 de desembre a les 12 del migdia va tenir lloc la inauguració de l’exposició Figures de Pessebre. Grans Mestres Catalans al Museu Etnològic de Barcelona (Passeig de Santa Madrona 16-22. Parc de Montjuïc).

Aquesta magna exposició, impulsada per la Federació de Pessebristes de Catalunya amb motiu del seu 25è aniversari, pretén ser una mostra significativa de l'obra dels grans noms del nostre país que han deixat una empremta important en el terreny de les figures de pessebre.

El llegat d’autors històrics com Ramon Amadeu, Domènec Talarn, Josep M. Brull, Damià Campeny, Lambert Escaler, Marià Rubió, Joan Roig,.. i d'altres més recents en la nostra memòria però no menys importants com Manel Muns, Lluís Carratalà, Martí Castells, Daniel José, Josep Traité i d’altres podrà ser revisat en conjunt per primera vegada.

Cal agrair la generosa col·laboració del Museu així com la d’entitats pessebristes i col·leccions de particulars, gràcies als quals s’ha pogut reunir tot el material, i sense els quals, aquesta exposició no hagués estat possible.Es tracta d'un esdeveniment únic que de ben segur no deixarà ningú indiferent.

L’exposició es clourà per la Candelera, el 2 de febrer del 2011.

Més informació :
Josep Porta, president de la Federació Catalana de Pessebristes T. 607 07 33 97 info@pessebrescat.org

Afegeix un comentari nou