Ja pots presentar-te a l'Autònoma Actua!

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Ja pots presentar-te a l'Autònoma Actua!

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Cultura en Viu de la UAB ha obert aquesta setmana la convocatòria per participar a l'Autònoma Actua. Si balles, cantes, actues, recites, punxes o toques un instrument, presenta-t'hi!

El Servei de Promoció Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Cultura en Viu, va obrir el passat dilluns 13 de gener la convocatòria per presentar les activitats culturals que se celebraran al Campus de la UAB durant els mesos de març i abril. El dia límit de presentació de propostes és el dimecres 12 de febrer.

La convocatòria és oberta a tot membre de la comunitat universitària, estudiantat, PDI i PAS. Si és una proposta individual, és requisit indispensable que la persona formi part de la UAB. Ara bé, si es tracta d'un grup, és només necessari que un dels components sigui part de la UAB.

Segons expliquen des de Cultura en Viu, a l'edició del curs 2012-2013 "es van presentar 28 propostes (13 de música, 4 de dansa i 3 de teatre), entre les quals se'n van seleccionar 10". El curs anterior (2011 - 2012), el nombre de propostes presentades va ser de 20. Així doncs, membres de Cultura en Viu afirmen que estan "molt satisfets amb l'evolució de l'Autònoma Actua, tant pel que fa a l'augment de presentació de propostes en diferents disciplines com pel creixement d'afluència de públic als esdeveniments culturals".

La resolució i el nombre d'actuacions que es poden seleccionar depèn tant de l'equilibri entre disciplines artístiques com del nombre de persones que formin part dels projectes, ja que cal adequar els premis econòmics que s'atorguen als artistes (de 100€ si és convocatòria individual, de 200 si es composa de dos membres o de 300 si el grup és de tres membres) amb el pressupost destinat a l'Autònoma Actua (al voltant de 2.000 euros).

A l'edició del curs passat, l'assistència als esdeveniments culturals promoguts per Cultura en Viu a través de l'Autònoma Actua va dependre principalment de la capacitat de mobilització de les persones que engegaven el projecte, tot i que Cultura en Viu facilita el calendari, el cartell i la difusió a les seves xarxes socials, així com també espais d'assaig si és necessari i possible.

Des del passat dia 13, doncs, fins el proper 12 de febrer, és possible presentar les sol·licituds seguint les bases de la convocatòria i presentant el formulari d'inscripció. Si balles, cantes, actues, recites, punxes, toques un instrument o tens un grup; aprofita-ho i presenta-t'hi!

Afegeix un comentari nou