"Jove Proposa. Fes teu l'Ateneu"

 Font:
Font:

"Jove Proposa. Fes teu l'Ateneu"

Resum: 
La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), amb el suport de la Secretaria de Joventut, convoca un concurs per fomentar la participació de grups de joves en l’organització d’activitats en les entitats culturals catalanes.
La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), amb el suport de la Secretaria de Joventut, convoca la segona edició del concurs “Jove Proposa. Fes teu l’Ateneu” que vol fomentar la participació de grups de joves en l’organització d’activitats en les entitats culturals catalanes.
El concurs, dotat amb 2.000 euros de premi, està obert a propostes de persones o entitats d’arreu de Catalunya i podrà optar als premis qualsevol iniciativa de joves entre 16 i 25 anys.
Una entitat haurà de donar suport i realitzar l’activitat proposada entre el 19 de desembre del 2009 i el 15 de novembre del 2010. Els joves no poden estar vinculats prèviament a l’entitat que els doni suport.
Les candidatures es poden presentar del 10 de setembre fins el 21 de novembre. El jurat del premi estarà vinculat a l’àmbit juvenil català.
En la passada edició del premi, la proposta guanyadora va ser la del Grafit l’esperit de l’Ateneu, de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia.
Més informació: www.ateneus.cat

Afegeix un comentari nou