La lògia maçònica del Gran Orient de Catalunya celebra una "Tinguda blanca” oberta a tothom

 Font:
Font:

La lògia maçònica del Gran Orient de Catalunya celebra una "Tinguda blanca” oberta a tothom

Resum: 

L’acte tindrà lloc el dilluns 25 de gener a les 20:00h al Temple del carrer Mallorca, 125 baixos de Barcelona i es centrarà amb una conferència d’Elisenda Paluzie sobre “Les consultes populars: un nou pas endavant"

El Gran Orient de Catalunya obre de nou les portes del Temple per celebrar una "Tinguda blanca", això vol dir una reunió oberta a tothom i no solament als maçons. L’acte tindrà lloc el proper dilluns 25 de gener, a les 20 hores, al Temple del carrer Mallorca, 125, baixos 1a.

La Conferència serà a càrrec de Elisenda Paluzie, professora del Departament de Teoria Econòmica i degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, amb el títol "Les consultes populars: un nou pas endavant".

La Francmaçoneria és una institució universal, escampada per tot el món, essencialment ètica, filosòfica i iniciàtica, l’estructura fonamental de la qual és constituïda per un sistema educatiu, tradicional i simbòlic. Es fonamenta en la pràctica de la fraternitat i constitueix un centre d’unió per a les persones d’esperit lliure de totes les races, nacionalitats i creences.

Els tres pilars de la Maçoneria són: llibertat, igualtat i fraternitat. La seva finalitat és el progrés intel•lectual i moral de la Humanitat mitjançant l'autoperfeccionament de cada persona.

El Gran Orient de Catalunya és una entitat cultural sense ànim de lucre i membre de l'ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA. El seu govern es fonamenta, en tots els seus diferents cossos, cambres i tallers, en el sufragi universal, tenint una fórmula de govern democràtica que es basa en el principi federatiu, de separació de poders i de subsidiarietat.

L'aforament del Temple és limitat, per la qual cosa cal la confirmació de l’assistència a l’adreça electrònica: info@granorient.cat i tel. 93 231 28 09. www.granorient.cat

Afegeix un comentari nou