Mostra de films dirigits per dones

 Font:
Font:

Mostra de films dirigits per dones

Resum: 

Del 26 de maig al 5 de juny Barcelona acull la 19a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. S'hi projectaran una cinquantena de films dirigits per dones. Per tal de fomentar el debat i l'intercanvi entre realitzadores i públic es comptarà amb un bon nombre de directores convidades.

Drac Màgic (Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals) organitza aquesta mostra, que té per objectiu promoure el cinema dirigit per dones i és un esdeveniment no competitiu amb menció de l’audiència al Millor Llargmetratge, el Millor Documental i el Millor Curt.

Moltes de les pel·lícules seleccionades són estrenes al nostre país, encara que ja han passat per importants festivals internacionals.

La inauguració de la 19a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona tindrà lloc a la plaça de la Virreina al barri de Gràcia, dijous 26 de maig a les 22:00 hores, amb la projecció a l'aire lliure de "Who Took the Bomp? Le Tigre: on Tour" de Kerthy Fix.

Les projeccions i les activitats paral·leles de la mostra ompliran durant aquests deu dies diversos espais culturals de la ciutat: la Filmoteca de Catalunya, l’Espai Bonemaison, el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La mostra vol generar espais de debat i intercanvi entre realitzadores i públic, per això comptarà amb un bon nombre de directores convidades. Per exemple, hi participarà la realitzadora italiana Cecilia Mangini, directora que va treballar amb Pasolini i és considerada la primera dona documentalista a Itàlia, a qui es dedica la secció monogràfica "Cecilia Mangini. Visions i passions". Hi haurà també tallers, taules rodones, converses, etc. on participaran les directores convidades.

Et pots descarregar el programa de la mostra en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou