Recuperen el Sant Feliu d'abans, en la Setmana del patrimoni

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Recuperen el Sant Feliu d'abans, en la Setmana del patrimoni

Resum: 

Fins al 2 de novemebre Sant Feliu de Llobregat torna la mirada enrere amb exposicions, xerrades, itineraris i documentals sobre el seu passat.

Es tracta de la Setmana del patrimoni que, sota el títol El Sant Feliu d'abans, pretén donar a conèixer els elements patrimonials de la ciutat i reflexionar sobre el paper d'aquests en l'educació i la ciutadania. A més, vol donar visibilitat a totes les iniciatives que existeixen a Sant Feliu en aquest sentit.

Diverses entitats de la ciutat, amb la participació de l’ajuntament, fan realitat aquesta iniciativa amb un programa ple d'activitats que posen en valor el patrimoni cultural de la ciutat. El programa inclou exposicions, xerrades, itineraris i projecció de documentals.

Per exemple, l'exposició a l'aire lliure "Finestres al passat" ha repartit 13 plafons a diferents carrers. La idea és que els/les vianants s'aturin i puguin veure in situ com eren dècades o segles enrere alguns dels racons, parcs o construccions del municipi. Els plafons compten amb un codi QR mitjançant el qual els usuaris poden visualitzar tota la informació del portal web de la iniciativa Sant Feliu d'abans i la icona de Facebook, que els convida a participar amb els seus comentaris.

Les persones que no puguin apropar-se a Sant Feliu de Llobregat podran gaudir de la seva història a través de la versió virtual de l'exposició "Finestres al passat" o mirant el documental "El color de la Mediterrània", totes dues disponibles al portal web de la Setmana del patrimoni.

Afegeix un comentari nou